BÖLGESEL ZAYIFLAMA

"

“Bölgesel incelme” olarak da bilinen hedefe yönelik yağ kaybı yani bölgesel zayıflama, birçok kişinin vücudunun belirli bölgelerini inceltmeye çalışırken uyguladığı çeşitli yöntemlerdir.birçok insan, tüm bedenlerini etkileyen yorucu egzersizler yapmak yerine sadece sorunlu alanlara odaklanan egzersizleri tercih eder Bu yöntemi kullanarak yağ yakmak, geçmişte kilo vermekte zorlanan ya da başka yöntemler kullandıkları halde istedikleri sonuçları alamayanlar için özellikle çekici olabilir.Uygulama sırasında ağrı ya da acı hissedilmeyecektir. Sadece uygulama yapılan bölgede rahatsız etmeyecek derecede bir sıcaklık hissedilebilecektir. Isınan yağ kütleleri küçülerek yok olacaktır. Cilt yüzeyinde de işlem esnasında ısınma olacağı için yağ azalması sonrasında bölgede sarkma oluşmayacaktır. Bu sayede sağlıklı biçimde zayıflama gerçekleşmiş olacaktır.

"

Liposuction

En eski ve en genel uygulamalardan biri olan liposuction, ağırlıklı olarak göbek, bel bölgesi ile bacaklarda uygulanır. Erkek ve kadınlar tarafından tercih edilen bu yağ aldırma işlemi, cerrahi bir müdahaledir. Eskiden tamamı genel anestezi altında uygulanan liposuction, şimdilerde gelişen teknoloji sayesinde çok daha kısa sürede, çok daha kolay bir şekilde uygulanmaktadır. Özellikle küçük bölgelerin yağ alımında. Sadece yağ alımı yapılacak bölgenin uyuşturularak yapıldığı uygulamalar sonunda hastanın hastanede kalması bile gerekmeyebilir.

Lipoliz

Lipoliz ile bölgesel incelme yönteminde de, çok ince iğneler belirlenen bölgelere uygulanır. Bu çok ince iğneler ile belirlenen bölgelere içerisinde soya bulunan faydalı bir madde enjekte edilir. Bu madde yağ dakularının parçalanmasını, vücutta hızla parçalanmasını sağlar. Hiç acı hissedilmeyen bir uygulamadır. Lipoliz, zamanı çok kısıtlı olup kısa zamanda acısız ağrısız bir şekilde sonuç almak isteyenler için idealdir.

Mezoterapi

Çok çok ince iğneler ile deri altına yağ hücrelerini eritecek bir karışım enjekte edilerek yapılan mezoterapi ile bölgesel zayıflama uygulamasında, enjekte edilen buu karışım deri altı dolaşım sistemini de düzenler. Dolaşım sistemini düzenlediği için selülit tedavisi yöntemi olarak da kullanılır. Ayrıca mezoterapi bölgesel incelme konusunda yağları parçalarken yeni yağ oluşumunu da engeller.

Kavitasyon

Kavitasyon da diğer bölgesel zayıflama yöntemlerinden biridir. Ağrısız, acısız ve ameliyatsız bir uygulama olmakla birlikte riskleri de yoktur. Kavitasyon ile bölgesel zayıflama uygulamasında  düşük ultrason dalgaları sorunlu bölgelere uygulanır. Bu uygulama sırasında yağ dokuları parçalanır. Sonrasında da bu dokular vücuttan atılır. Kavitasyon son zamanların en fazla ilgi gören uygulamalarından biridir.

Online Randevu Al

Size en uygun zamanlarda online randevunuzu kolayca alın.